ΑΡΧΙΚΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΦΙΛΙΠΠΕΙΑ 2016″ 5-6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

NOTICES «PHILIPPIA 2016″ KAVALA 5-6 Nov 2016


kerkira_kolimvitirio_kavala_citypedia

kerkira_kolimvitirio_kavala_citypedia

kerkira_kolimvitirio_kavala_citypedia

kerkira_kolimvitirio_kavala_citypedia

Μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας, η Καβάλα απέκτησε ένα ακόμη αθλητικό παλάτι, το υπερσύγχρονο κλειστό κολυμβητήριο στην άκρη της πόλης δίπλα από το εθνικό στάδιο Ανθή Καραγιάννη. Το μόνο κλειστό Ολυμπιακών διαστάσεων κολυμβητήριο στην Αν. Μακεδονία και Θράκη φιλοξενεί σήμερα όλα τα πρωταθλήματα της περιφέρειας και είναι διαθέσιμο για τις προετοιμασίες ομάδων και άλλων αθλημάτων που θα θελήσουν να το χρησιμοποιήσουν για εναλλακτική άθληση ή αποκατάσταση.klistos

Το από τριάντα ετών αίτημα των κολυμβητών αλλά και όσων αγαπούν τον υγρό στίβο της Καβάλας, έγινε πραγματικότητα. Στις εγκαταστάσεις του μπορούν μικρά παιδιά από τριών ετών να εξοικειωθούν με το υγρό στοιχείο χειμώνα καλοκαίρι αλλά και άνθρωποι με ή χωρίς προβλήματα μυοσκελετικά να ασκηθούν σε περιβάλλον ακίνδυνο, λόγω της άνωσης αλλά και ταυτόχρονα δυναμικό και αναζωογονητικό για το καρδιοαναπνευστικό σύστημα.

Το κλειστό κολυμβητήριο είναι ένας χώρος με πολλές δυνατότητες άθλησης. Στο τρίτο πλέον χρόνο λειτουργίας του έχουν αξιοποιηθεί οι εσωτερικοί του χώροι, με επιπλέον γυμναστήρια. Παράλληλα με την κολύμβηση λειτουργούν και τμήματα αεροβικής, πυγμαχίας και βαρών με πολλές επιλογές για τον αθλούμενο. Πτυχιούχοι καθηγητές φυσικής αγωγής με ειδικότητα στην κολύμβηση είναι πάντα εκεί για να δώσουν τις οδηγίες για σωστή εκγύμναση και βελτίωση.

Ένα τέτοιο παλάτι άθλησης θα πρέπει όλοι οι Καβαλιώτες να το αγκαλιάσουν να το στηρίξουν και να το εκμεταλλευτούν παίρνοντας όλα τα οφέλη που μπορούν να τους δοθούν από έναν τέτοιο χώρο. Γι’ αυτό πριν ο γιατρός συνταγογραφήσει την κολύμβηση ως θεραπεία ας μπει στη καθημερινή ρουτίνα του καθενός ως τρόπος ζωής για την προαγωγή της υγείας και της ευρωστίας.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>